OCINE El Vendrell: Programació del 9 al 15 de novembre

By Esguard de Dona - divendres, de novembre 09, 2012

Fènix 11’23
Dirigida per Joel Joan i Sergi Lara, Escrita per Albert Plans, Hèctor Hernández Vicens i
Basada en la història real del jove Èric Bertran, qui amb 14 anys va crear un web inspirat en Harry Potter i l’Orde del Fènix, per defensar la llengua catalana, que li va suposar l’arribada d’una brigada antiterrorista a casa seva amb 30 guàrdies civils pel crim d’haver enviat un correu electrònic a una cadena de supermercats demanant que fes l’etiquetatge en català. Va ser acusat de terrorisme.
El personatge de l’Èric, l’interpeta en Nil Cardoner, la seva mare (Rosa Mari) n’és la Rosa Gàmiz i el seu pare (Ferran) n’és Alex Casanovas, el seu germà (Àdam) n’és en Pau Poch, l’advocat que portarà la seva causa l’interpreta en Lluís Villanueva, el paper de la fiscal del cas córrer a càrrec de Ana Wagener. Altres personatges estan interpretats per Pep Tosar, Àngels Poch, Adrià Garcia, Mireia Vilapuig, Pepo Blaco o Roberto Álamo.Campanilla: El Secreto de las Hadas (Secret of the Wings)
La Campaneta (de Peter Pan) es troba amb Periwinkle i en la companyia d’altres amigues i amics viuen diverses aventures.
En al versió original les veus són de Timothy Dalton (el antepenúltim James Bond, en el paper de Lord Milori, l’Anjelica Huston posa veu a la Reina Clarion, Lucy Liu (Los Ángeles de Charlie) posa ver a Silvermist, Lucy Hale  (de la sèrie Pequeñas Mentirosas) dona veu a Periwinkle i Mae withman (ja ha posat altres vegades la veu al mateix personatge, a treballat també en moltes sèries de televisió i era la filla del president a la pel•lícula Independence Day)Drácula 3D
Dirigida per Dario Argento (un director amb una llarga trajectòria on el cinema de terror i el thriller són presents. Amb Asia Argento com a Lucy, Thomas Kretschmann com a Dràcula i Rutger Hauer (Balde Runner) com a Van Helsing, destacar que entre el repartiment s’hi troba Unax Ugalde (Alatriste, El Amor en Tiempos del Cólera)Continuen:
Brave (Indomable)
El Fraude  (Comentari a la pel·lícula) 
Hotel Transilvania
Looper
Argo
Sinister
Skyfall  (Comentari a la pel·lícula) 

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios