OCINE El Vendrell, del 30 de novembre al 4 de desembre

By Esguard de Dona - divendres, de novembre 30, 2012

La Vida de Pi (Life of Pi)

Un jove sobreviu a un enfonsament,  vivint un èpic viatge pel mar, en companyia d’altre supervivent, un tigre de Bengala.
Arriba amb molt bones votacions aquesta pel•lícula dirigida per Ang Lee, un director que ha diversificat molt la temàtica de les seves obres, ja que ha dirigit “Sentido y Sensibilidad”, “Tigre y Dragon”, “Hulk”o Brokeback Mountain. Els guionistes són David Magee (Descubriendo Nunca Jamás) i Yan Martel.  Pi està interpretat per Suraj Sharma, és el seu primer llarg metratge, abans havia aparegut a la sèrie de televisió (The Charlie Rose Show) fent de si mateix, com a convidat; és nascut a Nova Deli (Índia); el paper de Pi adult ho fa Irrfan Khan, actor també indi, amb una llarga carrera ja que ha intervingut en 106 produccions, la més recent que ens sigui coneguda va ser The Amazing Spider-Man, fent de Rajit Ratha, va ser també l’inspector de policia a “Slumdog Millionaire”. El paper de Pi amb 5 anys es fa Gautam Belur, i de Pi amb 11 anys ho interpreta Ayush Tandon. A la pel•lícula apareix Gérard Depardieu fent el paper de Cook.Axterix y Obelix al Servicio de su Majestad (Astérix & Obélix: Au Service de Sa Majesté)
Dirigida per Laurent Tirard, el guió es basa en els personatges d’Uderzo i Goscinny; i ha estat desenvolupat pel mateix Laurent Tirard i Grégorie Vigneron. Obelix està interpretat per Gérard Depardieu (qui ja ha fet d’altres cops aquest paper), Asterix és Edouard Baer, qui havia sortit a Asterix i Obelix: Missió Cleopatra, però en el paper d’Otis. Catherine Deneuve fa de Reina Cordèlia, surt també en Jean Rocherfort, i actors coneguts dels nostre país com Tristán Ulloa o Javivi
El Origen de los Guardianes (Rise of the Guardians)
Pel•lícula d’animació, on l’esperit dolent de  Pitch prova d’assaltar la terra i com els Guardians Immortals es posen a protegir la innocència dels infants de tot el món. Dirigida per Peter Ramsey (té un llarga carrera com  storyboard artist, ha fet les de Minority Report, La Habitación del Pànico , A.I. Inteligencia Artificial, Godzilla, Men in Black o El Club de la Lucha). El guió és de David Lindsay-Abaire (Robots, Corazón de Tinta) basat en el llibre de William Joyce.
Les veus originals són d’actors molt coneguts com ara Hugh Jackman, Jude Law o Alec Baldwin.

Continuen
Las Aventuras de Tadeo Jones
Hotel Transilvania
Skyfall  (Comentari a la pel·lícula) 
Campanilla: El Secreto de las Hadas
Amanecer Parte 2
Fin
El Hombre de los Puños de Hierro
l

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios