Gran Recapte d’Aliments a Catalunya

By Esguard de Dona - divendres, de novembre 30, 2012


El proper 30 de novembre i 1 de desembre a supermercats i mercats d'arreu de Catalunya

Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona. Tel. 977 757 444 


El Gran Recapte d'Aliments és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d'aquí rebin ajuda alimentària. La campanya del Gran Recapte es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

El seu objectiu és informar i sensibilitzar a tota la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa al nostre país i afavorir una col·laboració continuada amb els Bancs d'Aliments durant tot l’any.

El Gran Recapte es du a terme gràcies a la col·laboració d'un gran nombre de voluntaris puntuals arreu de Catalunya.

Quan té lloc el proper Gran Recapte d'Aliments a Catalunya?
Enguany el Gran Recapte es realitzarà el dies 30 de novembre i 1 de desembre a diferents supermercats i mercats de tot Catalunya i de forma virtual a través del lloc web del Banc dels Aliments.

Quins són els aliments més adients per la donació?
Necessitem llegums secs, oli, llet i llaunes de conserva de peix. Aquests són aliments d'alt valor nutritiu, bàsics en l'alimentació de les persones.

On puc fer una donació d'aliments?

Per l'edició d'enguany podeu consultar on fer les vostres donacions online aquí:http://www.bancdelsaliments.org/ca/dona_aliments/ .

Existeixen altres formes de col·laborar?
Si creus que la teva família, escola, associació, agrupament escolta, empresa o entitat pot estar interessada en col·laborar a la Campanya aportant un grup de voluntariat per classificar els aliments recollits escriu-nos a: granrecapte@bancdelsaliments.org. Classifiquem els dies posteriors al Gran Recapte de dilluns a dijous de 9 a 12 h i de 12 a 16 h.

Com puc obtenir més informació?
Per a més informació referent a la Campanya tan sols cal que us poseu en contacte amb el Banc dels Aliments corresponent a la vostra província o enviant un email a: granrecapte@bancdelsaliments.org

Banc dels Aliments de Barcelona. Tel. 933 464 404 
Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona. Tel. 977 757 444
Banc dels Aliments de Lleida. Tel. 973 257 612
Banc dels Aliments de Girona. Tel. 972 223 463

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios