OCINE El Vendrell: Estrenes del 31 d'agost al 6 de setembreA.L. Cazador de Vampiros (Abraham Lincoln: Vampir Hunter)
Abraham Lincoln qui en el futur serà el 16 president dels Estats Units, descobreix una conxorxa de vampirs que volen agafar el poder als Estats Units; eliminar-los esdevé la seva missió.
Director: Timur Bekmambetov – Va dirigir Wanted  (2008) amb l’Angelina Jolie i en James McAvoy.
Cal dir que el director Tim Burton (Sombras Tenebrosas, Eduardo Manostijeras entre moltes altres) és un dels productors de la pel•lícula. La música és de Henry Jackman, qui ha compost també les de  X-Men Primera Generació, El Gato con Botas o Al Borde del Abismo.
Repartiment:
Benjamim Walker (Abraham Lincoln) va treballar a Banderas de Nuestros Padres, dirigida per Clint Eastwood.
Rufus Sewell (Adams). L’hem vist amb una bona colla de pel•lícules com ara  Dark City, Destino de Caballero; i us sonarà encara més si teniu present que va fer el paper de Tom el constructor a la sèrie de televisió Los Pilares de la Tierra, o que era el Princep Leopold a El Il•lusionista
Dominic Cooper (Henry Sturges) Ha treballat anteriorment a Capitán América: El Primer Vengador, Mi Semana con Marilyn, La Duquesa i a Mamma Mia on feia el paper de Sky.
Anthony Mackie (Will Johnson) Ha treballat a En Tierra Hostil, Million Dollar Baby, Acero Puro i fa pocs mesos el vam poder veure també entre els intèrprets de Al Borde del Abismo.
Mary Elisabeth Winstead (Mary Todd Lincoln) la podeu recordar pel seu paper de Lucy Gennaro McClane a La Jungla 4.0 (paper que està de nou interpretant per a la nova entrega de La Jungla de Cristal que ja es troba en procés de filmació).
Desmadre de Padre (That’s My Boy) 
Un pare (Donny) que de sobte reapareix a la vida del seu fill (Todd), just quan aquest està a punt de casar-se, el món del jove resultarà capgirat.
Director: Sean Anders. És el seu tercer llarg metratge.
Repartiment:
Adam Sandler (Donny ). És un actor especialitzat en comèdies força intranscendents, però que solen tenir bona acollida, com ara Sigueme el Rollo, Jack y su Gemela, Niños Grandes o Un Papá Genial.
Andy Samberg (Todd). Va participar a Con Derecho a Roce i ha intervingut en sèries de televisió americanes en especial a Saturday Night Live en diferents papers des del 2005.
Leighton Meester (Jamie) El referent més conegut es la seva intervenció com a Blair Waldorf a Gossip Girl.
Com a secundari de luxe en aquesta producció trobem a James Caan amb 108 personatges interpretats al llarg de la seva carrera, però per sempre lligat al nom de Sonny Corleone, paper que va fer a El Padrino. Als darrers mesos se l’ha pogut veure a la televisió a la sèrie Las Vegas.
Las Aventuras de Tadeo Jones
Un ma d’obra enamorat de l’arqueologia i força somniador, és confós amb un famós arqueòleg i enviat al Perú, li acompanya el seu gos (Jeff) i una professora (Sara)
Si entreu a la web de la pelí www.tadeojones.com, trobareu alguns jocs i us podeu descarregar el Canet d’Explorador, amb ell podreu tenir sorpreses al Museu Arqueològic de Catalunya i al Museo de América. .
Director: Enrique Gato. L’any 2006 i 2007 va obtenir el Premi Goya al millor Curt d’Animació, per altres dos aventures de Tadeo Jones.
Continuen en cartellera: (amb els enllaços podeu llegir la sinopsis i els comentaris a les pel·lícules)
Los Mercenarios   (Comentari)
Ted
Brave (Indomable)
Prometheus
Piratas
Madagascar 3 de Marcha por Europa
Tengo Ganas de Tí
El Caballero Oscuro (Comentari)
El Legado de Bourne (Comentari)

Veure horaris:Comentaris