OCINE El Vendrell: Del 13 al 19 de juliol

By Esguard de Dona - dimarts, de juliol 10, 2012


Que Esperar Cuando Estés Eperando (What to Expect When You’re Expecting)
Comèdia romàntica.
Director Kirk Jones
Repartiment: Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elisabeth Banks, Anna Kendrick, Matthew Morrison, Dennis Quaid, Chris Rock, entre d’altres.

Pel•lícula amb moltes actrius i molts actors coneguts, que recull la història de cinc parelles relacionades entre elles; el resum seria que les coses no sempre són com  es pensa que poden ser.

Cameron Diaz estrenarà aquest mateix any (per octubre una nova producció que dur el títol original de Gambit), i la vam poder veure fa poc a Bad Teacher.  A Jennifer López se la poc escoltar en la versió original de Ice Age 4 posant la veu a Shira i té en postproduccio una nova pel•lícula anomenada Parker. A Elisabeth Bank la hem vist fa poc a Los Juegos del Hambre (per cert entre les pel•lícules que té en llista es troba una segona part amb el sobstítol de Catching Fire). Anna Kendrick es Jessica de la Saga Crepúsculo. Matthew Morrison el reconeixereu sobretot per ser el profe de la sèrie Glee. Dennis Quaid té altres tres pel•lícules pendents d’estrenar aquest any i compensa que hagi estat uns anys sense gaires novetats, el podeu recordar de El dia de Mañana, El Álamo, Frequency, Un Domingo Cualquiera o El Chip Prodigioso. Chris Rock, encara que ha intervingut en produccions posterior el recordem sobretot per Arma Letal 4.

Catifa Vermella
The Dictador
Comèdia.
Director: Larry Charles
Repartiment: Sacha Baron Cohen i Ben Kingsley,  entre d’altres.

Un dictador que vol garantir que la democràcia no arribarà mai al seu país.


Sacha Baron Cohen és un actor britànic, a més d’escriptor (per cert que es coguionista de la pel•lícula). Conegut per la pel•lícula Borat; també és el policia de l’estació de La Invención de Hugo, aquell tenia malament una cama al que Hugo finalment li aporta una solució, malgrat que s’ha passat la pel•lícula perseguint-lo.
Intervé també Ben Kingsley (Gandhi) qui per cert té altres 8 pel•lícules on participa.
El director Larry Charles, ja havia dirigit a Sacha Baron Cohen a Borat i a Brüno.

Per cert que Sevilla va ser un dels llocs on es va dur a terme el rodatge.


I aquí el teniu fent promoció als Oscars
        Continuen:

Por Fin Solos
Blancanieves y la Leyenda del Cazador
Los Cachorros
Tengo Ganas de Ti
Men in Black 3
La Suerte en Tus Manos
MS1: Máxima Seguridad
Amazing Spiderman (també 3D)

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios