El Vendrell: 25 Anys d'Ardhara Penedès.


Un moment de la presentació. 

Es compleixen 25 anys de la primera exposició d’Ardhara Penedès. El que va ser en origen un impuls que des de les institucions democràtiques cap a les arts plàstiques, promoguda per la Generalitat de la ma de Daniel Giralt Miracle amb per les exposicions organitzades amb els mestres Albert Ràfols Casamada, Joan Hernández Pijoan, Jorge Guinovart, Antoni Clavé... com a centre i d’altre les exposicions col•lectives descentralitzades, destinades a evidenciar la vitalitat artística de cada territori.

És en aquest context històric i artístic va sorgir Ardhara.
L'Home del Circ
Acrílica sobre fusta.
obra de Joaquim Milà Abadía
Foto Dolores García 

25 anys després una nova exposició itinerant aplega l’obra actual d’aquells 13 autors i autores de diverses especialitats de les arts plàstiques, en el que vol ser, un punt i seguit de la seva vida creativa, a la vegada que – tal com va demanar el president de l’Associació  d’Artistes Plàstics i Visuals del Penedès, Joan Nadal – una crida a les institucions perquè continuïn fent noves exposicions que permetin als nous artistes poder tenir la mateixa oportunitat que ells van tenir vint-i-cinc anys enrere.
El Vi dels Amants (tres peces)
Mista sobre lli
obra de Joan Tuset
Foto: Dolores García. 
La mostra estarà oberta fins el 18 d’agost a la Sala del Portal del Pardo – carrer Major, 20 en horari de dilluns a divendres de 18 a 20,30 hores, dissabtes d’11 a 13 i de 18 a 20,30 hores. Diumenges i festius tancats.

Especial convocatòria per gaudir d’una visita guiada es fa pel diumenge 29 de juliol a les 11,30 hores perquè Imma Sòcies farà una visita guiada i una conferència entorn a aquesta exposició.

Comentaris