OCINE El Vendrell: del 4 al 10 de maig.

By Esguard de Dona - dimecres, de maig 02, 2012


Safe 
Acció /Thriller
Director: Boaz Yakin
Repartiment: Jason Statham, Catherine Chan, Robert John Burke, Chris Sarandon entre d’altres.

Una jove noia que té la capacitat de recordar codis numèrics, es perseguida per les tríades, la màfia russa i uns policies corruptes de Nova York trobarà ajuda en un ex presidiari al que la màfia que cerca a la noia xina li va destruir la vida.

Jason Statham és actor d’acció, al que s’ha pogut veure a The Italian Job, Snatch Cerdos y Diamantes; Asesinos de Elité,  Transporter en les diverses parts; Los Mercenarios, de la quual la segona part s’estrenarà en breu. Per a Catherine Chan és el seu primer llarg metratge. Robert John Burke ha treballat sobretot a la televisió però va participar a Buenas Noches y Buena Suerte, per exemple. Chris Sarandon té una llarga trajectòria en cinema en paper secundaris, també ha treballat en moltes sèries de televisió.
Boaz Yakin va dirigir, entre d’altres, “Titanes hicieron historia” protagonitzada per Denzel Washington i Prince of Persia: Las Arenas del Tiempo.


American Pie: El Reencuentro (American Reunion)
Comèdia
Director: Jon Hurwitz,Hayden Shlossberg
Repartiment: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Sean William Scott, Tara Reid, Chris Klein, entre d’altres.

Una reunió escolar, d’aquesta colla que ja han protagonitzar diversos lliuraments d’American Pie.

La major part del repartiment s’ha fet conegut mitjançant els diversos episodis d’American Pie, Jason Biggs, a participat per exemple a Una Novia para Dos; Sean William Scott, va participar a Evolution o al Tesoro del Amazonas; Alyson Hannigan és molt coneguda per la sèrie de televisió “Como conoci a vuestra madre”


Continuen:
La Pesca del Salmón en el Yemen
Los Pelayos
Viaje al Centro de la Tierra 2
Los Juegos del Habre
Lorax
Los Vengadores
Todos los días de mi vida
Intocable
Battleship

Horaris OCINE

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios