OCINE El Vendrell, divendres 17 a dijous 23 de febrer

By Esguard de Dona - dimecres, de febrer 15, 2012
La Mujer de Negro (The Woman in Black) en català
Director: James Watkins
Amb  Daniel Radcliffe  i Janet McTeer entre d’altres
Terror
Un jove advocat, vidu i amb un fill ha de viatjar a una població per vendre una casa, on el fantasma venjatiu d’una dona habita.
La pel•lícula va ser filmada entre setembre i decembre del 2010, però no s’ha estrenat fins acabar els compromisos de Radcliffe, primer amb l’estrena de les Reliquies de la Mort part 1 i 2 i després perquè ha estat deu mesos treballant a Broadway en una comèdia musical on a més d’actuar, cantava i ballava, i que a acaparat molt bones crítiques, molta afluència de públic i un bon grapat de premis, tant dels atorgats pel públic, com la premsa especialitzada o fins i tot un Tony ( equivalent a l’Oscar en Teatre) com a millor parella còmica amb John Larroquette que era el seu company a l’obra.  Així per aquesta obra de teatre va rebre el Premi a Actor Favorit d’un musical en els Broadway.com Audience Choice Award (escollit pel públic)  i de Millor Parella a l’escenari (amb John Larroquette) dels mateixos premis que tria el públic i per exemple Entertainment Weeklys l’ha escollit  “Entertainment of the Year” , ha protagonitzat com artista convidat un programa del Saturday Night Live i ha intervingunt en nombrosos programes de la televisió americana; i ja té en cartera la seva nova pel•lícula Kill Your Darlings.

Contra el que molta gent creu, ja havia treballat al cine i a la televisió abans de Harry Potter, amb David Cooperfield i al Sastre de Panamà. Mentre rodava Harry Potter va protagonitzar December Boys, o el Meu Fill Jack ( biografia sobre el fill del poeta Kipling) i en teatre va fer Equus. Escriu poesia i va fer la lletra d’una cançó i va intervenir en el desenvolupament de la coreografia de la mateixa pel  festival Gypsy 2008, la cançó era una paròdia amb doble intenció de l’obra Equus.
A Janet McTeer la podeu veure ara mateix en Albert Nobbs.  Quant al director, James Watkins va dirigir i escriure anteriorment Eden Lake que també és una pel•lícula de terror.

(Si us demaneu que fan Emma Watson, Ruppert Grint i Tom Felton; Emma Watson la veureu dins de poc amb My  Week  with Marilyn (en paper secundari) i té en projecte participar a ThePerks of Being a Wlallflower i a Your Voice in My Head; Ruppert Grint  ha de veure estrenada d’aquí a poc Into the White una pel•lícula bèl•lica (co-protagonista); participa a Postman Pat: The Movie que està en rodatge (posarà veu), i té previstos dos projectes  Eddie the Eagle i Cross Country.  Quant a Tom Felton, el veu veure a l’Origen del Planeta dels Simis; i te per estrenar aquest any From the Rough de protagonista (estrenada a USA), Night Wolf una de terror que encara no té data d’estrena (secundari),  The Aparition altre de terror (co protagonista) prevista per a l’estiu, i té com a projectes Therese Raquin i Grace and Danger).
Videos del rodatge i com complement un vídeo del musical on canta i balla.
                     Enregistrament de l'obertura dels Premis Tony 2011 a Nova York. Música i veus en directe.

Infierno Blanco (The Grey)
Director Joe Carnaham
Amb Liam Nesson i Dermot Mulroney entre d’altres.
Acció/Aventura/Drama.
A Alaska un grup d’homes que fan perforacions petroleres han de sobreviure després d’un accident d’avió; un grup de llops els veu com intrusos.
Lian Neeson ha protagonitzat  interessants pel•lícules, com La Llista de Schindler o Los Miserables, Antes y Después o Michael Collins; i ha participat en d’altres de més lleures com El Equipo A, o fent de Qui-Gon Jinn a Star Wars. També ha posat la seva veu al Lleó Aslan a la versió original de Les Cròniques de Narnia.   Va ser boxejador a la seva joventut, d’aquí el seu personal nas.  A Dermont Mulroney el recodareu de La Boda de Mi Mejor Amigo, i també el trobareu treballant a J. Edgar que ara es troba en cartellera.
El director Joe Carnahan  va escriure i dirigir El Equipo A  i Ases Calientes)


Viaje al Centro de la Tierra (també en 3 D) (Journey 2: The Mysterious Island)
Director: Brad Peyton
Amb Josh Hutcherson, Dwayne Johnson (the Rock) i Michael Caine
Plantejada com a un nou episodi de Viaje al Centro de la Tierra, del grup d’actors original només queda Josh Hutcherson , qui ja amb anterioritat havia treballat a Un Puente hacia Terabithia, i fue la base de Hero Boy en The Polar Express. O  sigui que encara que és jove té ja una certa trajectòria professional a la gran pantalla; i abans d’això havia intervingut en molts episodis de sèries de televisió. Complirà 20 anys el mes d’octubre.
Dwayne Johnson, conegut com The Rock quan formava part de la Lluita Lliure,  va actuar al cinema per primer cop a El Regreso de la Momia i després va protagonitzar com a conseqüència d’aquesta El Rey Escorpion. Ara es dona l’anècdota que el primer episodi de Viaje al Centro de la Tierra el protagonitzava qui va ser el seu company a la seva primera pel•lícula (Brendan Fraser). Ha fet pel•lícules d’aventures com El Tesoro del Amazonas, o comèdies com Papa por Sorpresa i de fantasia com La Montaña Embrujada.  Té un munt de projectes en marxa, dels quals  G.I. Joe: Retaliation es preveu per aquest mateix any cap a l’estiu.  Michael Caine és un actor britànic amb un llarg historial, de la que no es pot oblidar La Huella (1972) en un tu a tu amb Lawrence Olivier, o La Calle de la Media Luna amb Sigourney Weaver (1986), El Hombre que Pudo Reinar, amb Sean Connery,  El Americano Impassible (precisament amb Brendan Fraser), és l’Alfred de El Caballero Oscuro (Batman). Un actor amb tota mena de registres.
Brad Peyton va dirigir Como perros y gatos: La venganza de Kitty Galore.
Alvin y La Ardillas
El Floquet de Neu
Promoción Fantasma
Los Descendientes
War Horse
B ajo Amenaza
El Gato con Botas
Jack y su Gemela
J. Edgar
El Invitado
Muppets
Stars Wards (3D)  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios