OCINE El Vendrell - Programació del 10 al 16 de febrer

By Esguard de Dona - dimecres, de febrer 08, 2012


El Invitado  (Safe House)
Director: Daniel Espinosa
Espionatge / Acció / Thriller
Amb Denzel Washington (Tobin Frost) – Ryan Reynolds (Matt Weston) i amb Sam Shepard, Brendan Gleeson,  Vera Farmiga, Rubén Blades, entre d’altres.

Un jove agent de la CIA ha de vigilar a un fugitiu dins una “casa segura”, però la casa és atacada, ell i el seu “convidat” han de fugir.

Denzel Washington és un actor polivalent que ha cobert al llarg de la seva vida professional una amplia varietat de paper, incloent fer el del Don Pere d’Aragó a la adaptació pel cine de l’obra de Shakespeare Molt Soroll Per a No  Res (Much Ado About Nothing ) l’any 1993.  Ryan Reynolds ,  és un actor del que hem vist el darrer any  Linterna Verde i El Cambiazo; va co-protagonitzar també La Proposición i  va participar a X-Men orígenes: Lobezno. Brendan Gleeson és un actor de repartiment  de gran qualitat que feia de Menelao a la pel•lícula Troya i que en aquest moment també es pot veure actuar a Albert Nobbs.  A Vera Farmiga la podeu recordar de Código Fuente o El Niño con el Pijama de Rayas.
Daniel Espinosa va dirigir l’any 2010 la pel•lícula Dinero Fácil (Snabba Cash).

War Horse
Director Steven Spielberg
Drama bèl•lic.
Amb Jeremy Irvine (Albert),  David Thewlis, Emily Watson,  Peter Mullan,  entre d’altres

Jeremy Irvine prové de la sèrie de televisió Life Bites i aquesta és la seva primera pel•lícula per la gran pantalla. Emily Watson,  va protagonitzar Las Cenizas de Angela, i va participar a Gosfork Park. David Thewlis va fer una interpretació destacadísima a Vidas al Límite  fent el paper del poeta Paul Verlaine (el seu contrapunt era Leonardo di Caprio, qui feia del poeta Arthur Rimbaud);  era el company d’escalada de Brad Pitt a Siete Años en el Tibet, va ser el professor Lupin a la sèrie de pel•lícules de Harry Potter i feia el paper de pare a El Niño con el Pijama de Rayas.

Star Wars – Episodi 1 – 3D
Arriba en 3D aquesta pel•lícula que permet reveure a Liam Neeson, Ewan McGregor, Natalie Portman, Jake Lloyd (el nen que fa de Anakin Skywalker), entre d’altres. Dirigida per George Lucas, que s’apunta a la tendència del 3D com altres grans directors. Star Wars és una de les més importants nissagues de Ciència Ficció.

Continuen:
Alvin y las Ardillas
Promoción Fantasma
El Floquet de Neu
Jack y su Gemela
J. Edgar
Muppets
Underworld 4
Sherlock Holmes 2
Bajo Amenaza
El Gato con Botas
Los Descendientes
The Collector


  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios