Som el que respectem: Una campanya de la Fundació FC Barcelona amb la col•laboració de UNESCOCAT, Respect i Fundation LilianThuram (Educació contra el racisme) i el suport de l’obra social de La Caixa.

By Esguard de Dona - dimecres, de desembre 28, 2011


El passat dimecres dia 21 va tenir lloc la presentació d’aquesta campanya que des de ahir és present al Saló de la Infància de Barcelona i que al llarg dels propers dos mesos es visualitzarà al Camp Nou i al Palau Blaugrana, a més de la seva presència a traves de la xarxa.
Aquesta campanya que cerca transmetre el respecte pels altres, compta amb diversos vídeos amb la participació de infants que es preparen al FC Barcelona i de coneguts jugadors del primer equip, però ofereix també poder participar a tothom que es decideixi a fer arribar la seva foto per donar la cara en favor del respecte, foto que després passarà a formar part de les que apareguin al videomarcador del Camp Nou i a Barça TV.                                                                                                         

També es pot votar per un dels 10 consells de respecte que apareixen en altres tants curts vídeos.
La votació s’ha de fer a través de correu electrònic. Trobareu la informació completa d’aquesta campanya en aquest enllaç, per si voleu participar i donar suport a una idea que parteix de la base que tots pertanyem a la raça humana, que respectem les diverses identitats, colors, que acceptem tothom fins i tot quan són diferents.

A l’acte de presentació van ser presents Sandro Rossell, com a president del FC Barcelona; Ramon Pont, Vicepresident primer de la Fundació FC Barcelona; Josep Lluís Cleries, Conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya; Maite Fandos, quarta tinent d’alcalde i Regidora de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona; Patrick Gasser, responsable de responsabilitat social de la UEFA; Miquel Àngel Essomba Director de UNESCOCAT i Elisa Duran, Directora General adjunta de l’Obra Social de La Caixa

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios