OCINE El Vendrell: Programació dia 28 i 29 de desembre

By Esguard de Dona - dimarts, de desembre 27, 2011

El Cambiazo (The Change-up) 
Director: David Dobkin
Comèdia
Amb Ryan Reynolds, Jason Bateman, Leslie Mann, Olivia Wilde, Alarn Arkin.
Un desig expressat a la vegada fa que hi hagi un canvi de cos entre dos amics (l’un casat, amb dos fills i enamorat de la seva dona, l’altre un enamorat de la seva lliure vida sexual).
Ryan Reynolds és un actor força conegut, que per exemple va actuar a Blade Trinity, a X-Men Origins: Wolwerine o Linterna Verd, però també en comèdies com  Només Amics (Just Friends) o La Proposición (The Proposal) amb Sandra Bullock o drames com Cuques de llum al jardí (Fireflies in the Garden) amb Julia Roberts. A Janson Bateman el van veure fa pocs mesos a Com acabar amb el teu cap (Horrible Bosses). Olivia Wilde, la “Trece” de House és present ara mateix amb altres pel•lícula, (Noche de Fin de Año i “In Time”), i ha participat també en Cowboys & Aliens.  Quant a Leslie Mann, va ser la companya de Geroge de la Jungla, també va aparèixer a Perfum, història d’un assassí.
XP3D  (3D)
Director Sergi Vizcaino
Terror
Amb Amaia Salmanca, Maxi Iglesias, Luis Fernández, Úrsula Corberó entre d’altres.
Una estudiant de psiquiatria vol demostrar que no existeix el món paranormal, amb un grup de companys de classe es traslladen a un poble miner que té una obscura història.
Molts actors i actrius coneguts per les seves participacions a sèries de televisió.
Amaia Salamanca (Sin Tetas no hay Paraiso, Gran Hotel, entre d’altres),  Maxi Iglesias i Luis Fernández (Los Protegidos), Úrsula Corberó (Física o Químca, Ventdelplà)continuen en cartell

El Floquet de Neu (Català)
Noche de Fin de Año
El Gato con Botas
Acero Puro
Misión Imposible IV
Maktub
Arthur Chrismas, Operación Regalo
Alvin y las Ardillas 3
In Time
Los Inmortales
El Rey Leon 3D

veure horaris: 

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios