OCINE El Vendrell: de divendres 30 de desembre a dimecres 4 de gener.

By Esguard de Dona - dimecres, de desembre 28, 2011
Un Lugar para Soñar (We Bought a Zoo)
Director: Cameron Crowe
Biografia
Amb Matt Damon, Scarllet Johansson, Elle Fanning, Thomas Haden Church, Patrick Fugit, entre d’altres.
Una historia real d’un home que es fa càrrec d’un zoo en ruïnes. Molt cor i un coratge demencial, dos frases per definir aquesta pel·lícula.

El director pot ser us sona per Jerry Maguire, com posa al cartell de la pel•lícula, però també son seves Casi Famosos (Almost Famous) o Vanilla Sky.  De Matt Damon hi ha com per escriure una enciclopèdia, perquè  arrel Good Will Hunting  (El Indomable Will Hunting)  del que a més de principal actor era guionista -  un guió que va  merèixer un Oscar i un Globus d’Or -  ha participat en un gran nombre de pel•lícules d’èxit al costat d’actors i actrius de talla reconeguda com Salvad el Soldado Ryan (Saving Private Ryan) amb Tom Hanks; El Talento de Mr. Ripley (The Talented Mr. Ripley) amb Jude Law; Descubriendo a Forrester  (Finding Forrester) amb Sean Connery; la trilogia “Ocean”, amb Brad Pitt i George Clooney (es conegut que són tres grans amics a la vida real); o la trilogia “Bourne”. Fa poc se’l va poder veure a “Contagio” i va posar veu a una de les gambes de Happy Feet Two, l’altre gamba li posava veu en Brad Pitt, és clar que això és en la versió original en anglès.


Quant a Scarlett Johansson la seva llista de treballs també es impressionant, amb papers tant diferents com la Chrlotte de Lost in Translation pel que va rebre un Bafta en paper secundari, entre d’altres, a La Joven de la Perla (Girl with a Pearl Earing), La Dalia Negra (The Black Dahlia), Vicky Cristina Barcelona o Iron Man 2. Per cert que ella també va posar veu a un personatge de dibuixos animats a The SpongeBob SquarePants Movie (Bob Esponja: La Película)
A Elle Fannning la recordareu de Super 8, i també participa a El Cascanueces 3D que ja es troba també en projecció en algunes sales; amb anterioritat havia treballat a El curioso caso de Benjamin Button fent el paper de Daisy quan aquesta tenia 7 anys.
Thomas Haden Church és un actor marcadament còmic, amb un llarg historial de premis, en especial per la seva interpretació a Entre Copas (Sideways), curiosament coincideix en cartellera amb Leslie Mann, que ara mateix es pot veure a El Cambiazo,  tots dos van treballar plegats a George de la Jungla, on Thomas Haden Church feia de nuvi “yuppie” de Leslie Mann.
                Catifa vermella

Aquest video és d'una campanya on participa Matt Damon, per obtenir fons per una ong que es dedica a combatre la manca d'aigua potable a molts indrets del món. En aquest cas ofereix que es compri una ampolla per posar aigua, i els fons obtinguts van a aquesta ong. El podreu veure vestit de Pare Noel i parlant amb els nens per aconseguir que demanin l'ampolla en lloc d'altres regals.
           Continuen en cartell
Immortals
Alvin y las Ardillas 3
Noche de Fin de Año
El Cambiazo
Misión Impossible IV
El Floquet de Neu
Arthur Chrismas: Operación Regalo
El Gato con Botas
In Time
XP3D (3D)
Happy Feet 2
El Rey Leon (3D)
Amanecer Parte I
Fuga de Cerebros 2

Veure horaris

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios