Festival Gypsy of the Year 2011 = 4.895.253 $ de recaptació.

By Esguard de Dona - divendres, de desembre 09, 2011

Hugh Jackman amb 857.750 $ i Daniel Radcliffe amb 352.935 $ han encapçalats les recaptacions amb les seves obres a Broadway.

Aquests dies i arran la celebració del dia internacional de lluita contra la SIDA, són molts els actes que s’han fet arreu del món per aconseguir fons per a la lluita contra aquesta malaltia. Un dels més espectacular és sense cap dubte la festa Gypsy of the Year que es du a terme als teatres de Broadway, Off Broadway i les companyies que es troben de gira. El resultat d’aquest any ha estat espectacular amb 4.895.253 $ de recaptació.

Qui més aportacions a aconseguit enguany ha estat Hugh Jackman amb una aportació de 857.750 $, per això li han honorat amb un premi especial. Part dels quals obtinguts subhastant la seva samarreta.

Ja dins les companyies que han estat en competició pel premi Top Fundraiser (el que més recapta) el premi ha estat per a How to Succeed in Bussiness Without Really Trying, encapçalada per Daniel Radcliffe  amb un recaptació de 325.935 $  (Aquesta companyia també va ser la que més va recaptar al festival de Pasqua – Easter Bonnet Competition -  destinat també a la lluita contra la SIDA),

La segona companyia amb més recaptació ha estat The Book of Mormon (315.968 $) seguits de Wicked (240.809 $); Spider-Man: Turn Off the Dark (197.285 $) i Follies (186.405 $)

L’anunci d’aquesta recaptació es va fer el passat dia 6, dins l’esdeveniment celebrat al teatre New Amsterdam, amb més de 300 cantants, músics i ballarins que van oferir un variat programa, on van resultat escollits com a millor presentació a l’escenari (Gypsy 2011) el de l’obra Billy Elliot, i en segon lloc va quedar Mary Poppins.

La gala va ser presentada per Seth Rudetsky, sent Hugh Jackman, Daniel Radcliffe i Bernandette Peters els que van informar del total de diners recaptats al llarg de les sis setmanes que dura la competició entre les diferents companyies que competeixen per ser la que més recapta per ajudar a la Broadway Cares / Equity Fights AIDS.

Us deixem amb el número d’obertura dedicat a Grease, que celebra el seu 40 aniversari, amb l’elenc original que la va estrenar a Broadway.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios