Una forma divertida de celebrar el Halloween al Royal Shakespeare Theater, els premis Tony o la Hammer amb La Dona de Negre.

By Esguard de Dona - dimarts, de novembre 01, 2011El món de la comunicació que duen a terme teatres, productores, actors i actrius al món anglosaxó és sempre una gran oportunitat per conèixer o revisitar la capacitat creativa dels que cerquen fer del públic una part activa, algú que participi no només veien l’obra, sinó fent la seva difusió.  Algunes petites mostres.

La festa de Halloween ha portat al Royal Shakespeare Theater a oferir una celebració un xic diferent, convidant als més agosarats a celebrar un sopar per després, quan ja la nit i la foscor omplin l’edifici del teatre, fer una passejada per retrobar, a la part més antiga del teatre, tots els fantasmes que habiten el lloc. I per donar temps a tothom, no només ho van fer ahir al vespre sinó avui i demà. A la proposta l’han anomenada “RSC After Dark” , o sigui després de la foscor, o més enllà de la foscor si fem una traducció més lliure.


D’altre costat els premis TONY encoratgen a posar-se una disfressa inspirada en un personatge o una obra guanyadora d’un dels premis TONY i posar la foto al seu mur de facebook. Tot i que la idea es que semblin terrorífiques, el cert és que hi ha fotos de personatges de tota mena, des de la Bella de la Bella i la Bestia al Llibre dels Mormons (una obra que a Broadway que ha guanyat 9 premis TONY).


Moltes altres produccions han fet les seves invitacions i les seves ofertes més o menys esgarrifoses. Us deixo dos enllaços, un es un traile, el primer dels que van fer, que anuncia una pel•lícula de terror que s’estrenarà el proper any, està muntat amb una veu infantil que explica dolçament que el poble pateix una maledicció i sobretot la casa, on resta viva la presència de la Dona de Negre. Un cop el veieu, passeu, si voleu, a la web especial que van fer per celebrar Halloween.

The Woman in Black especial page

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios