Olimpiada Solidària de l’Estudi 2011. De nou Llorenç del Penedès entre els participants.

By Esguard de Dona - dimecres, de novembre 02, 2011Un sistema per ajudar als altres a base d’anar a estudiar a qualsevol de les biblioteques que s’han adscrit a aquesta iniciativa. No et costa res però el teu temps es transforma en una aportació econòmica per part dels patrocinadors. Enguany els projectes són en Angola, Camerun, Equador i Haití.
Pots participar del 5 de novembre al 5 de desembre. 
El projecte al que es destinaran les hores d’estudi  que es facin a Espanya:
Escolaritzar 6100 joves a Haití. 
La tasca local la fan Les Germanes Salesianes i l’ONG “Mains Ouvertes”, es farà a Port Prince i a Los Cayos, i el temps d’execució correspon al 2011-2013, quant al cost del projecte és de 541.800 €

L’Olimpiada Solidària de L’estudi l’organitza COOPERA; ACTEC; Cooperació Internacional; l’Associació per a les Nacions Unides en Espanya (ANUE) i l’Associació Africanista,  Manuel Iradier.

Per poder saber on són les biblioteques i sales d’estudi que participen us fem aquest enllaç, entreu al mapa i us oferirà tota la informació al respecte. 

L
Llorenç del Penedès ja va col·labora l'any passat i enguany torna a oferir la seva Biblioteca Municipal per participar en aquesta Olimpiada Solidària de l'Estudi.


El patrocinadors a Espanya són: Gobierno de la Rioja, Alimentación Palacios; Ochoa Impresores, Cocello de Santiago, Helvetia, VidaCaixa (La Caixa), IberCaja IMEL Gobierno de Aragón i Universidad Internacional de La Rioja.

I són col•laboradors:  Universidad de Santiago de Compostela, Universitarios por la Ayuda Social; Universidad de Murcia, Biblioteca Regional de Murcia, Universidad de Vigo – Voluntariado; Universidad Deusto; Sarriko Solidario, SPIU Santiago, Uned Calatayud, Universitat Pompeu Fabra - Biblioteca CRAI de la Ciutadella, Biblioteca de la Facultat de Lletres de la Universitat de Barcelona, Biblioteca de la Facultat de Dret de la UB, Biblioteca Dipositaria de Nacions Unides de la UB, Biblioteca la Sagrera-Marina Clotet de Barcelona, Salas de Estudio Nocturno del Programa Joventut de l’Ajuntament de Barcelona; Escola Superior d Disseny ESDI, Universitat de Barcelona – Voluntariat; Universitat Ramon Llull – facultat de Ciències de la Salut, Blanquerna; TSI – Turismo Sant Ignasi (Universitat Ramon Llull); Area de Cooperación Internacional para el Desarrollo de la Universidad de Cantabria;

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios