Banyeres del Penedès: Agenda Cultural Novembre

By Esguard de Dona - dimarts, de novembre 08, 2011A la columna de la dreta trobareu com sempre l’agenda d’activitats culturals del mes, però us volem fer cinc cèntims d’algunes de les propostes més destacades.
Per començar el 22 de novembre Rosa Mª Calaf farà una xerrada amb el títol “Els móns d’aquest món i el periodisme”, així mateix els dia 25 es celebrarà la Diada Internacional de la No violència contra les dones. Tots dos actes organitzats pel Col•lectiu de Dones “El Farcell”.
L’exposició “Febre del divendres nit”, arribarà el dia 28 de novembre i romandrà oberta fins l’1 de desembre, una crida d’atenció sobre les situacions de risc dels joves.
El club del lector s’apropa a una de les obres de la reconeguda autora Matilde Asensi “El Origen Perdido”.
A final de mes altre xerrada d ‘interès “Internet segura”.

Sens dubte l’eix central de les activitats d’aquest mes serà la celebració de la Setmana del Medi Ambient (21 al 27) amb xerrades sobre com es gestionen els residus del municipi; i una plantada de pins al Parc del Pujolet, que duran a terme els alumnes del CEIP Mare de Déu del Priorat i les classes “Formiguetes” i “Guineus” de l’Escola Bressol Marta Mata.
Dins aquest actes està previst que CIMALSA faci una presentació sobre el Logis Penedès.
Finalment hi haurà una Fira de Bestiar i Eines del Camp i una Caminada popular.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios