Presentació de l’estudi sobre la Participació Electoral al Penedès, realitzat per la Secció de Ciències Socials del IEP

By Esguard de Dona - dissabte, d’octubre 29, 2011


d'esquerra a dreta:
Marta Junqué, Ariadna Güell i Marta LéonEl Vinseum va servir de marc per a la presentació a Vilafranca del Penedès d’aquest estudi que  s’ha centrat en analitzar l’evolució de la participació política a l’Alt Penedès, Baix Penedès i el Garraf des de l’inici de la democràcia, és a dir des de les eleccions de 1978, tant en les municipals, com en els autonòmiques i en les generals.

La introducció va ser a càrrec de Ramon Arnabat, president del IEP, qui va destacar no només la gran feina feta per les autores i el autor, sinó la seva joventut, el seu entusiasme i la qualitat del treball, del que els resultats oferts, són només el destil•lat de llargues hores de dedicació i estudi.
Les autores (manca en David Fernández
que es troba a l'estranger en raó dels
seus estudis)
amb Ramon Arnabat President del IEP

Eren presents a l’acte les tres autores Marta Junqué, Marta Léon i Ariadna Güell, no així David Fernández que es troba a l’estranger amb el suport d’una beca, raó per la que no va poder participar.

Aquest  estudi que  va tenir  la seva presentació inicial al Congrés de Joves Sociòlegs i serà publicat en la propera revista del IEP, així com a la Revista Catalana de Sociologia.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios