Òpera al cinema

By Esguard de Dona - diumenge, de setembre 18, 2011

La diversificació de l’oferta dels cines ha fet que s’ampliés a d’altres espectacles com ara l’Opera.

Així OCINE ofereix la nova programació d’Òpera pels mesos de setembre a desembre que inclouen tant transmissions en directe con d’altres enregistrades previaments.

En directe es podrà veure el Faust de Gounod, el proper dimecres 28 de setembre a les 19:45 hores, des de The Royal Opera House  de Londres, amb l’actuació de Vittorio Grigolo com a Faust, d’Angela Gheorghiu com a Margarida, René Pape com a Mephistòfeles, Michèle Losier com a Siébel, Daniel Grice com Wagner  i Dmitri Hvorostovsky com Valentí.  Dirigits per Evelino Pidò.   Direcció escènica de  David McVicar.


Aquí teniu a Vittorio Grigolo per fer un tast del que pot ser l'òpera Faust que interpretarà el proper 28 de setembre i que es podrà veure en directe a OCINE.

Així mateix el dijous 15 de desembre a les 20:15 hores es podrà veure en directe la transmissió del ballet La Bella Dorment de Tchaikovsky també des de The Royal Opera House.

Enregistrades es podran veure el Rigoletto de Verdi, el dijous 20 d’octubre a les 20:45 hores, la representació va tenir lloc a l’Òpera de Sidney (Austràlia)t i el Tristan i Isolda de Wagner el dissabte 12 de novembre  a les 19:00 hores, representació que té com escenari l’Scala de Milà, en una representació dirigida per Daniel Barenboim.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios