BROADWAY CARES/EQUITY FIGHTS AIDS. Teatre i música en la lluita contra la SIDA

By Esguard de Dona - divendres, de setembre 16, 2011


Enguany s’enregistrarà el 13 è volum  de les "nadales per a la curació" (Carols for a Cure) un àlbum benèfic amb cançons de nadal series o divertides cantades pels actors i actrius que en aquest moments estan representant obres de teatre a Broadway.   D’entre el que ja han participan al llarg d’aquest anys es troben entre altres coneguts actors com Antonio Banderas o Hugh Jackman. (els trobareu al Vol.  5 i ho podeu comprar a través d’AMAZON)

 La Broadway Cares/Equity Fights AIDS concentra especialment els seus esforços en recollir fons per ajudar a les persones del món de l’espectacle afectats per la SIDA als Estats Units, així com a les que es troben en situacions crítiques de salut per altres motius, però no es limiten al món de l’espectacle sinó que el seu suport  el fan arribar en col•laboració amb altres organitzacions a d’altres persones afectades del VIH o la SIDA i als seus familiars.

Promouen programes d’ajut i suport nacionals i internacionals i serveis en benefici de les persones afectades per el VIH o la SIDA. També treballen per incrementar el coneixement de la societat en general  davant aquestes malalties a través de material educatiu .

També donen suport als esforç que des de la indústria de l’entreteniment  es facin per altres malalties critiques o per donar una resposta a situacions d’emergència,  així com en altres accions de caritat o educació,  en cada ocasió segons s’aprovi per la Junta Directiva

El seu lema és “El que fem junts fa la diferencia”

A la primavera i a la tardor fan dos actes centrals, El de la primavera per Pasqua  “Easter Bonnet Competition” es una mena de competició entre el diferents teatres per aconseguir donacions, i a la tardor, amb aquest disc, dins el que denominen  “The Gypsy of the Year”
El festival de Pasqua va recaptar més de 3.700.000 Dolars al llarg de 6 semanes.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios