Dinar solidari a favor de la Lliga contra el Càncer.

By Esguard de Dona - dissabte, de maig 07, 2011

Entre els assistents Francesc Ohms, portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya i Joan Plana Delegat de Joventut a Tarragona.

Amb una àmplia representació de la societat civil del Baix Penedès i amb la presencia de representants polítics de tota la comarca,  ha tingut lloc aquest dinar que serveix per recollir fons per l’associació  de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre,  aquest cop a la pista coberta de Banyeres del Penedès.

El Doctor Joan Borràs, com a president de l’entitat, un cop més ha animat tothom a ser part activa en la lluita contra aquesta malaltia i des del respecte i la comprensió a encoratjat  a deixar de fumar perquè és una causa provada i destacada de molts càncers. Així mateix ha animat les dones majors de cinquanta anys a  participar en la detecció precoç del càncer de mama mitjançant els programes que des de fa uns quants anys funcionen a la comarca. Finalment ha anunciat que s’estan implementant nous programes envers al càncer de còlon.

En Joan Descalç ànima al Baix Penedès de la Lliga contra el Càncer, a més d’artista respectat i reconegut, sempre actiu en causes humanitàries i de compromís social ha efectuat el que ja és una tradició, la seva enquesta entre el polítics de la comarca que participen i que enguany ha evidenciat que hi ha més que es senten “Sancho Panza” que no pas Quixots, que la majoria creuen que a les dones se les ha de tractar com a iguals, o que l’honestedat és un valor preferent; així com que per solucionar el problemes des dels càrrecs, cal tenir coneixement o saviesa i saber comunicar.

Com a fi de festa l’actuació de l’Esbart Santa Eulàlia, i l’actuació improvisada del Ton de Cal Tof, un dels cuiner que cada any col•laboren preparant l’àpat del dia, que enguany ha estat composts d’amanida d’escarola amb tomàquet, pebrot, formatge, nous i tires de “bacon” fregit. Paella. Coca. Vins i Cava “Gorg del Glaç” de l’Agrícola de Sant Jaume dels Domenys i Banyeres del Penedès, aigua i cafè.

Finalment el sorteig de la gran quantitat de regals que aporten entitats, botigues i particulars per ajudar a recollir el màxim de diners per la causa.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios