Araceli Segarra: La Muntanya l’energia per viure

By Esguard de Dona - dissabte, de maig 07, 2011

Ahir al Teatre de la Cumprativa a Llorenç del Penedès, l’Araceli Segarra va oferir una conferència tant vital com engrescadora sobre com la seva relació amb la muntanya, amb l’alpinisme ha marcat i marca tots els aspectes de la seva vida.

Amb un suport audiovisual que li permetia documentar les emocions, sentiments i conviccions que li fa sentir aquesta passió que sent des de molt jove, va deixar palès que més important que fer un cim, es fer el camí per aconseguir-ho i que més important encara són les persones amb els que fas aquest camí, per això que la seva xerrada es titulava “Alpinisme, una filosofia de vida”.

Aquesta afecció a l’alpinisme li ha comportat desenvolupar activitats paral•leles de gran significat, des de la seva participació en la realització de documentals com el dedicat a l’Everest, fet per al sistema IMAX, les filmacions pel National Geografic, la participació en el documental sobre “Set anys al Tibet”. Aspectes que va poder desenvolupar perquè tal com ella mateixa va dir, perquè va tenir sort, però també perquè estava preparada per assolir aquestes noves activitats que no deixaven de ser nous reptes.

De la seva faceta com escriptora i il•lustradora de comptes resta la prova dels quatre títols ja editats i dels nous projectes al respecte, així com la futura edició d’una guia envers a rutes del Pirineus, una muntanya per la que sent un particular lligam.

Una conferència per no perdre-se-la si es te l’oportunitat de escoltar en directe l’Araceli Segarra, perquè la seva energia i intensitat a l’hora de descriure les seves vivències resulten contagioses per poder ser aplicades a qualsevol nou projecte que qualsevol persona vulgui emprendre a la seva vida.

Van col·laborar en l'acte l'Ajuntament de Llorenç, la Federació Excursionista, la papereria Ca l'Estudiant,  va ser organitzat  AEM  (Associació Excursionista Momtmell)  i va ser presentat per Xavier Benito i Joan Colet.  

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios