Concert de les corals Rierol de Sant Jaume dels Domenys, Rossinyols de Llorenç del Penedès, El Petit Vailet de La Munia amb l’Orfeó Valencià Infantil com a grup convidat.

By Esguard de Dona - dijous, de març 24, 2011

Concert de la Trobada
El Teatre de la Societat Cultural de La Munia va acollir als més de 150 cantaires i a un nombrós públic que va omplir la sala de gom a gom, en un concert dividit en tres parts que les coral del Penedès van obrir. 
En primer lloc va actuar la Rierol de Sant Jaume dels Domenys, dirigida per Rosa Rafecas i Ester Batlle. Les peces interpretades van ser Lai, Lai, una cançó zíngar; Ball rodó de la bicicleta de A. Miralpeix i Hymn to freedom de Peterson, Hamilton i Hovi. 
En segon lloc va intervenir la Coral Rossinyols de Llorenç del Penedès, dirigida per Sara Mampel, Cristina Sadurní i Roser Esteban. Les cançons escollides van ser Ophelia letter blow way de Trinidad i Gritton i Canon des scats de Verny.


A continuació va cantar la coral El Petit Vailet de La Múnia, dirigida per  Maria Guxens, Marta Coll i Anna Morató, acompanyats al piano per Pilar Mata, amb la interpretació de Donna,donna de Secunda i Agnestig, i  Barbershop Blues  de Berry Musser.
Per la seva part  l’Orfeó Valencià Infantil qui va dividir la seva actuació en dos bloc, cantant primer el grup de mitjan  dirigits per Joan Enric Broseta, Amàlia Gómez i Xelo Rodrígues, amb acompanyament al piano de Jesús Debón., els quals van cantar Reino del Revés de Walsh; Collage popular (un seguit de peces populars / Debron); la Girafa i l’Estiu de Valldecabres. 
El grup de grans va interpretar Obri el llibre de Valdecabres, Swingin lips de Butz; Yesterday de Lenon i McCartney, Les hores de Valldecabres i Granell, dirigits per Desa Ferri i José Lluís Valldecabres.
El programa conjunt va començar amb el cant dels mitjans amb les peces Jardinet de Gols i Brunet i La meva mascota de Domènech; el grans van interpretar Si San Pedro se muriera, poesia de Venezuela / Grau i Ja mon anem de Valènci i Gil-Tarrega. 
El total de tots els cantaries van posar el punt i final amb les peces Blanc i Rosat d’Eben, Nezval i Vigo i Touching de Beth


Dolors Garcia


  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios